top of page

FAQ

Kuinka irtisanon kuntosalijäsenyyteni?

Sopimuksen irtisanomisesta täytyy ilmoittaa Myyrin Kuntokeskuksen sähköpostiin.

myyrinkuntokeskus95@gmail.com

Mistä voin noutaa avainkortin?

Avainkortin voi noutaa Myyrin kuntokeskuksen vastaanoton aukioloina. Vastaanotto on auki maanantaisin ja torstaisin klo 16:00 - 20:00.

Kadotin avainkorttini, mitä teen?

Ilmoita avainkortin katoamisesta Myyrin kuntokeskukseen. Uuden avainkortin voi ostaa Myyrin kuntokeskuksen vastaanotosta hintaan 10,00 €.

Lopetin jäsenyyteni, täytyykö avainkortti palauttaa?

Avainkorttia ei täydy palauttaa.

Tulen autolla, minne voin pysäköidä?

Myyrin kuntokeskuksen vastapäätä olevan parkkitalon toisessa kerroksessa sijaitsee kahdeksan Myyrin kuntokeskuksen parkkiruutua. Myyrin kuntokeskuksen parkkipaikkoihin tarvitaan pysäköintilupa, jonka saat tarvittaessa kuntosalin vastaanotosta. Tämän lisäksi kauppakeskus Myyrmannin pihassa on runsaasti kiekkopaikkoja.

Kertakäyntien ja treeniajan ostaminen verkossa.

Verkkokaupassamme voit liittyä jäseneksi rekisteröitymällä ja valitsemalla itsellesi sopivimman jäsenyyden. Maksettuasi voit noutaa avainkorttisi Myyrin kuntokeskuksen vastaanotosta sen aukioloina.

Voit ostaa myös kertakäynnin, jolloin saat tekstiviestitse pin koodin, jolla pääset kuntosalille. Pin koodi on voimassa 48 tuntia sen osto hetkestä.

Lisäksi olemassa olevalle kortille on mahdollista ostaa suoraan lisää treeniaikaa.


 

Treeniajan ostaminen voimassa olevan jäsenyyden päälle.

Jos sinulla on jäljellä treeniaikaa kortissasi, voit siitä huolimatta ostaa lisää aikaa verkkokaupassamme tai vastaanotossa. Ostettu treeniaika lisätään voimassa olevan treeniajan jatkeeksi. Eli pystyt hyvillä mielin hyödyntää kaikki voimassa olevat tarjouksemme.

 

bottom of page