top of page
Relaxing Massage

URHEILUHIERONTA

Mitä on urheiluhieronta?

Urheiluhieronta nopeuttaa palautumista liikuntasuorituksesta, vähentää kipuilua ja lihasjännitystä, sekä alentaa tehokkaasti stressiä rentouttaen kehoa, mieltä sekä ennalta ehkäisee lihasrepeämiä. Kehonhuolto on tärkeä askel urheilulliseen ja aktiivisempaan elämään.

Jani Laamanen

KOULUTETTU HIEROJA

Olen toiminut parikymmentävuotta koulutettuna hierojana. Nuorena pelasin jalkapalloa ja kaukalopalloa ja kasvava kiinnostus painoharjoitteluun loi myös kiinnostuksen kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia kohtaan. Pyrin saamaan tietoa kuinka keho toimii, mikä lisää hyvinvointia ja vähentää pahoinvointia. Olen aina ollut kiinnostunut auttamaan ihmisiä ja hierojakoulutus oli siihen nopea väylä.

 

Hierojana pyrin ratkaisukeskeisyyteen eli pyrin hoitamaan syytä sekä seurausta. Hierontani on rauhallista ja kehoa kuuntelevaa ja voimakkuus säädetään asiakkaan mukaan. Käytän hoidoissani klassisia, urheiluhieronnan ja mobilisoivan hieronnan otteita sekä nivelten mobilisointia. Olen toiminut myös hieronnan opettajana ja näyttötutkinnon arvioijana.

Voit varata hierontaan ajan puhelimitse tai alla olevan painikkeen takana löytyvästä linkistä. Tervetuloa!

Jani Laamanen / 050 531 4350

bottom of page